ch systems logo i hvid

C&H System A/S

C&H System A/S producerer skræddersyede håndterings- og pakkeanlæg til tunge materialer i industrien med særligt fokus på emballage til fødevareindustrien samt materialer til isoleringsindustrien.

Baggrund

C&H System A/S producerer skræddersyede håndterings- og pakkeanlæg til tunge materialer i industrien med særligt fokus på papir-, folie- og isoleringsindustrien. Selskabet leverer derudover håndteringsanlæg til biomasseindustrien (halmfyrede kraftværker og halmbaserede bioethanolfabrikker). Globalt set har C&H System leveret mere end 800 komplette installationer over de sidste fem årtier. C&H System servicerer en lang række store, internationale kunder.

 

Udvikling

C&H System har i 2021/22 haft et væsentlig bedre år end 2020/21, der bar meget præg af COVID-19. Man er i 2021/22 lykkedes med at åbne en række nye globale kunder. Udviklingen er fortsat positiv og indeværende regnskabsår forventes bedre end 2021/22 sfa. høj ordreindgang og stærk pipeline. Selskabet har kun i lidt omfang mærket konsekvenser af den nuværende makroøkonomiske turbulens.

 

Exit

I juli 2023 blev C&H System solgt til Qubiqa, mens de hidtidige ejerledere i C&H System, John Thrane Nielsen og Christian Weinreich, fortsætter i ejerkredsen af den nye konstellation.

C&H System A/S

Beliggenhed

Næstved

Ejerandel

33%

Investeringsår

2012

Exit

2023

Dan Højgaard Jensen
Managing Partner / Adm. direktør
+45 23 32 76 50
dhj@danskejerkapital.dk
Kontakt mig