Vetgruppen: Investering med ønsket om samarbejde og høj faglighed

VET-GRUPPEN ønsker at skabe en landsdækkende kæde af dyreklinikker, der kombinerer nærhed til kunderne med et højt niveau af faglighed. Industri Udvikling er gået med som betydelig minoritetsinvestor, hvor majoriteten af kæden ejes af stifterteamet, samt de dyrlæger der går med, i tråd med kongstanken ”Af dyrlæger, for dyrlæger”.

Det var især ønsket om høj faglighed, samarbejde og styrkelse af lokale dyrlæger der lagde grund for den nyetablerede kæde. VET-GRUPPEN ønskede at skabe en landsdækkende kæde af lokale dyreklinikker, med en ambition om at etablere 20-25 klinikker over tid. Samtidig skal kombinationen af nærhed og kendskab til det enkelte dyr være i fokus, samt at styrke fagligheden og de ydelser de enkelte klinikker har.

Kæden er startet af en dyrlæge med egne klinikker samt personer med erfaring fra bl.a. tandlægebranchen. Det har især været ønsket at tilbyde dyrlægerne et fællesskab hvor den enkelte dyrlæges faglige og forretningsmæssige ambition skal sætte rammen for klinikkens udvikling.

Da VET-GRUPPEN ønskede hjælp til finansiering samt assistance til vækstscenariet, faldt valget på Industri Udvikling som investeringspartner. ”Industri Udvikling var vores foretrukne valg da deres DNA passer perfekt til vores. Vi har oplevet at Industri Udvikling er en sparringspartner på de områder vi har ønsket sparring på. Vi mærker også at Industri Udvikling lader os føre vores ambitioner ud i livet og udviser stor respekt for hver vores kompetencer. IU er meget interesseret i at lære branchen at kende. Vi ser frem til en spændende rejse med IU som en god sparringspartner”, udtaler Rasmus Lennart Hansen, stifter, medejer og praktiserende dyrlæge hos VET-GRUPPEN.

”Hos Industri Udvikling så vi store muligheder i VET-GRUPPENS ønske om at styrke behandlingstilbuddet til kunderne, og samtidig at styrke kompetencerne og samarbejdet på tværs i de enkelte klinikker. Dette kombineret med at opnå oplagte synergier ved etablering af en kæde, var de væsentligste grunde bag investeringen i VET-GRUPPEN”, udtaler Ronnie Møller-Thorsøe, Partner i Industri Udvikling. Samtidig ligger ønsket om at tilbyde VET-GRUPPEN hjælp til at skabe en landsdækkende kæde af dyreklinikker også til grund for investeringen.

 

For mere information

Kontakt:
Ronnie Møller-Thorsøe på
tlf. 28 95 20 20 eller mail: rmt@industriudvikling.dk