Salfarm: Generationsskifte

Salfarm ønskede i forbindelse med generationsskifte at få en partner ombord, der havde erfaring med internationalisering – valget faldt på Industri Udvikling.

Hos Salfarm stod de overfor et generationsskifte, da de nuværende majoritetsejere skulle overtage den resterende del af virksomheden fra deres far. De ønskede i den forbindelse at få en partner med i ejerkredsen, der kunne bidrage til virksomhedens udvikling og være aktiv i udviklingen af selskabet. Her kom Industri Udvikling ind i billedet:

”Vi havde drøftelser med forskellige investorer, men vores valg faldt på Industri Udvikling, da især deres tilgang som minoritetsinvestor og erfaring med at udvikle virksomheder virkede overbevisende. Med dem ombord kan vi stadig bevare kontrollen, men har samtidigt fået en sparringspartner, der kan hjælpe os videre mod at blive en førende og uafhængig nordisk distributør af vacciner og lægemidler”. siger direktør Peter Wendorff Olsen.

Industri Udvikling er altid minoritetsinvestor, og skiller sig derfor ud fra mange andre fonde, der typisk ønsker at være majoritetsinvestor. Hos Industri Udvikling er ønsket, at ledelsen har en stor ejerandel og er drivende i virksomhedens videre udvikling. Det er uanset, om den fælles plan omfatter et ønske fra den nuværende ejerkreds om at give stafetten videre til en ny ledelse eller fortsætte i rollen selv.

Salfarm producerer og distribuerer vacciner, medicin og andet udstyr til produktions- og kæle-/hobbydyr til hele Norden. Deres primære kunder er grossister, apoteker og dyrlæger. Salfarm er grundlagt i 1979 og har hovedkontor i Kolding samt søsterselskaber i både Sverige og Norge.

Fremtiden for Salfarm
Hos Industri Udvikling ser vi frem til det nye samarbejde, og i den forbindelse siger partner i Industri Udvikling, Ronnie Møller-Thorsøe: ”Salfarm er en virkelig spændende virksomhed, hvor det er en del af DNA’et at levere høj service og lytte til deres kunder. Hos Industri Udvikling ser vi et stort potentiale i at bistå Mette, Peter og de øvrige medarbejdere i at levere på de høje ambitioner, de har for virksomheden”.

Hos Salfarm glæder man sig til det nye samarbejde: ”Ved at få Industri Udvikling som partner kan en ny fælles strategi ikke kun bidrage positivt til produktporteføljen, men også til hele organisationen. Vi vil rigtig gerne styrke vores produktudvikling yderligere, så vi kan producere flere unikke produkter til det nordiske marked” udtaler direktør i Salfarm, Mette Nørgaard.

For mere information

Kontakt:
Sune Fraes Diernæs
på tlf. 27 29 21 39 eller mail:  sfd@industriudvikling.dk

Læs mere om Salfarm A/S

Klik her for at gå til virksomhedens beskrivelse, inkl. økonomital mv.