RK-Group: En fremtidsorienteret plastkoncern

Industri Udvikling har købt 38,46% af holdingselskabet RK Group A/S og ejer nu virksomheden sammen med eksisterende aktionær Keld Sund Nielsen og direktør i RK Plast A/S, Morten Primdal.

Tilbage i marts 2017 overtog RK Group A/S aktierne i RK Plast A/S med henblik på at udvikle virksomheden både gennem organisk vækst, men også via opkøb. Som led i disse planer overtog RK Group A/S i marts 2018 alle aktierne i plastvirksomheden Dania Plast A/S for at skabe en større, bredere og mere fremtidsorienteret plastvirksomhed.

Den nye konstellation medfører, at Dania Plast A/S, ligesom RK Plast A/S, bliver et 100% ejet datterselskab under RK Group A/S, og Morten Primdal bliver adm. direktør for begge virksomheder. Salget af Dania Plast A/S sker som led i et planlagt generationsskifte, hvor den ene af de tidligere ejere, John Støvring, fortsætter i virksomheden.

RK Plast A/S og Dania Plast A/S producerer begge sprøjtestøbte plastemner i høj kvalitet med teknisk indhold til store kunder indenfor generel industri, samt fødevare- og vandrensningsindustrien. Selskaberne blev henholdsvis grundlagt i 1984 og 1985 og har derfor mange års erfaring inden for sprøjtestøbeindustrien.  

Samlet vil de to virksomheder have 50 ansatte og 66 automatiserede plastmaskiner. Virksomhedernes produktion vil forblive på deres nuværende lokationer i henholdsvis Skive og Mariager.  

Komplementerende virksomheder
RK Plast A/S og Dania Plast A/S kan fremadrettet udnytte deres fælles kompetencer til at blive en stærkere samarbejdspartner for både eksisterende og fremtidige kunder.

Med købet af Dania Plast har vi fundet en komplementerende virksomhed, som er en særdeles veldrevet sprøjtestøbevirksomhed. De to virksomheder supplerer hinanden særdeles godt og vi vil i fremtiden udnytte de fælles kompetencer.” Udtaler hovedaktionær i RK Group A/S, Keld Sund Nielsen.

I forbindelse med investeringen i RK Group A/S, ser partner i Industri Udvikling, Ronnie Møller-Thorsøe, at der er skabt et større og stærkere grundlag for yderligere vækst.

Udover kapital til opkøbet af Dania Plast A/S ønskede aktionærerne i RK Group A/S herudover også en erfaren partner med til den videre udvikling af gruppen samt til evt. yderligere konsolidering.

 

For mere information

Kontakt:
Ronnie Møller-Thorsøe på
tlf. 28 95 20 20 eller mail: rmt@industriudvikling.dk

Læs mere om RK Group

Klik her for at gå til virksomhedens beskrivelse, inkl. økonomital mv.